Zuid Hollands Landschap zoekt jongeren voor natuurklussen

 Een bijenburcht bouwen, Tiny Forests (minibosjes) onderhouden, groente oogsten en bomen zagen; Tijdens de Nature Impact Days op 26 t/m 28 augustus kunnen jongeren in Zuid-Holland een weekend lang op verschillende locaties klussen doen om kennis te maken met natuur en groen vrijwilligerswerk.
Via de Nature Impact Days maken jongeren van 18 – 35 jaar op een laagdrempelige manier kennis met natuur en groen vrijwilligerswerk. Het event wordt georganiseerd voor en door jongeren. Samen met lokale organisaties hebben ze een aantal inspirerende klussen uitgezocht. Door mee te doen aan de Nature Impact Days help je de natuur in de buurt een handje, ontmoet je andere jongeren, en leer je iets over de natuur.

Aanmelden
Op de website natureimpactdays.nl kunnen je zien wat er bij je in de buurt te doen is en je inschrijven. Er kunnen per locatie een beperkt aantal deelnemers meedoen, dus meld je op tijd
 
Nature Impact Days is een gezamenlijk initiatief van het Zuid-Hollands Landschap, IVN Natuureducatie en de Groene Motor en wordt medegefinancierd door de Provincie Zuid-Holland en Fonds 1818.
(Visited 98 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *