Zondag start Run For Kika Summer Fun

Vanaf a.s. zondag trekken ruim 1000 deelnemers de hardloopschoenen aan tijdens Run for KiKa Summer Fun van 20 t/m 30 juni. De harde realiteit is dat nog altijd 25% van de kinderen met de diagnose kinderkanker niet geneest. Daarom rennen jong en oud in totaal 25 KM in 10 dagen om kinderen met kanker een toekomst te geven. Op welke manier en wanneer ze dat doen bepalen ze helemaal zelf. Kom ook in actie en meld je gratis aan!

Run for KiKa Summer Fun is voor iedereen, jij bepaalt op welke manier en met wie je de 25 km rent. Loop bijvoorbeeld samen met je gezin, collega’s of vrienden in totaal 25 km en sluit de sportieve uitdaging gezellig af met een picknick of BBQ. Stippel je eigen routes uit, plan wanneer en met wie je gaat lopen en ren met de zon op je toet de zomer tegemoet. 

Oprichter van KiKa, Frits Hirschstein, zal komende zondag om 10.00 uur samen met een aantal deelnemers van Run for KiKa Summer Fun de opening verzorgen. Daarbij zal Tyro (13), die voor de tweede keer in zijn leven tegen leukemie vecht, het officiële startschot geven. Zijn vriend Jelle (9) zet zich deze editite van Run for KiKa speciaal voor hem in en heeft al ruim €1500,- opgehaald. Daarnaast rennen ook Oliva (10) en Jill (21) zondag hun eerste kilometers bij atletiekvereniging Atledo in Dongen. De opening is zondag vanaf 09.45 uur live te volgen via de Instagram van Run for KiKa (@runforkika).

“Tijdens alle Run for KiKa edities lopen enthousiaste individuele deelnemers en teams mee voor alle kinderen met kanker of voor iemand in het bijzonder.”, aldus Rick de Haan namens Run for KiKa. “Fantastisch om te zien dat er ook zoveel jonge mensen zich inzetten in de strijd tegen kinderkanker en dankzij hun inzet, sportiviteit, enthousiasme en vooral motivatie is er al ruim €110.000,- opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker.” 

Inschrijven kan nog steeds dus kom nu in actie en daag vrienden, familie en collega’s uit om samen de uitdaging aan te gaan tijdens Run for KiKa Summer Fun! Schrijf je nu gratis in via www.runforkika.nl en draag bij!

(Visited 28 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *