Zomeravondconcert in Maranatha kerk

Op vrijdagavond 10 september a.s. organiseren Embrace en Joyful Inspiration in de Maranathakerk van Rhoon een laagdrempelig zomeravondconcert onder de titel ‘Intermezzo’.

Embrace is een initiatief van Mirjam Feijer en Ilona van Grondelle. Met de zangeressen Solveigh Erkamp, Margreet van Maanen, Manon de Ruijter en Tine Vos zingen ze tijdens diensten en concerten. Joyful Inspiration, bestaande uit Iris Schoonewille (dwarsfluit) en Sander van der Kaaij (piano/orgel) zijn ook goede bekenden in Rhoon en omgeving door hun veelvuldige medewerking aan kerkdiensten in de afgelopen tijd. Eerdere muzikale samenwerking tussen Embrace en Joyful Inspiration tijdens een dienst in de Dorpskerk van Rhoon beviel zo goed en leidde tot zoveel enthousiaste reacties onder het publiek, dat het initiatief tot dit concert tot stand kwam. Het programma van het concert bestaat uit bekende, klassieke en populaire werken en zal ongeveer 1,5 uur duren.

Door de Coronamaatregelen is de hoeveelheid zitplaatsen helaas nog beperkt tot maximaal 100 mensen. Mocht u zeker willen zijn van een plekje, reserveer dan snel een kaart! Entree is 10 euro inclusief consumptie. Kaarten zijn te reserveren via Solveigh Erkamp (telefoon/whatsapp – 0650802303) of via Iris (iris.schoonewille@hotmail.com) of Sander (sandervdkaaij@hotmail.com) persoonlijk. Kaarten zijn eventueel nog te koop aan de kerk, maar we moeten vermelden: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Reserveren is daarom aanbevolen. Na afloop van het concert wordt er bij mooi weer nog een drankje geschonken op het kerkplein en is de CD ‘Intermezzo’ van Joyful Inspiration te koop.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *