Zomer activiteiten in Het Kruispunt

Ook in de laatste weken van de zomervakantie hoeven kinderen en jongeren zich niet te vervelen. Het Kruispunt organiseert diverse activiteiten en voorstellingen, voor elke leeftijd.

Jeugdtheater Hofplein organiseert proeflessen voor de leeftijden 6 t/m 12 jaar. Kinderen die hun theatertalent willen ontwikkelen kunnen zich inschrijven voor de vakantieworkshop. Samen met een Hofplein-docent gaan de kinderen aan de slag met theater maken en wordt er toegewerkt naar een toffe presentatie.  Jongeren vanaf 12 jaar kunnen deelnemen aan de workshop ‘Première over vier uur’, waarin een theatermaker samen met een groep een korte voorstelling maakt aan de hand van een thema, titel of from scratch.

Op 27 en 28 augustus organiseert Het Kruispunt een minifestival op Natuurgoed Ziedewij. Leuke interactieve voorstellingen, een muziekspeeltuin, spelen in de Prentenboekjesstad en een wandeling over het Kabouterpad. De laatste kaarten zijn hiervoor nu in de verkoop.

Op 26 augustus is iedereen van harte welkom bij de Spoken Word avond in Het Kruispunt. Een fantastische avond vol met woordkunst en lekkere drankjes. Zelf optreden op deze avond? Dat kan!

Bij Loods 38 is het mogelijk om van oud hout een eigen draagbare minimoestuin met uitschuifbare bodem te maken. Ter plekke kan deze worden gevuld met aarde en plantjes.

De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige vraagt Het Kruispunt een kleine bijdrage. Aanmelden kan via www.hetkruispunt.nl.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *