Zaterdag geen ‘Albrandswaard Sport’

Sportvrienden,

Aangezien er een inhaal-  en bekerweekend gepland staat, is deze  column wat korter dan normaal. Dit heeft te maken met het feit dat veel regioclubs of niet spelen of een doordeweekse bekerwedstrijd gespeeld hebben.

Dit geldt allemaal niet voor Barendrecht die in de 3e Div.  A een normale competitie wedstrijd moet spelen en wel uit tegen DVS’ 33 de huidige nummer 2 van de ranglijst. Uit de afgelopen 2 wedstrijden wist men 4 punten te verzamelen en hopelijk geeft dat de ploeg van Jack v.d. Berg genoeg zelfvertrouwen om in deze lastige uitwedstrijd een goed resultaat te behalen.

Verder zijn Smitshoek, sv. Poortugaal, Rhoon en Pernis vrij.

Wie wel aan moet treden is Rijnmond H. Sport in de 3e kl. D en wel uit tegen Kethel Spaland. Deze wedstrijd werd eerder uitgesteld en moet nu ingehaald worden. De Schiedammers zijn weliswaar  vooral thuis een moeilijk te bespelen ploeg, maar  aan de andere kant is het verschil tussen beiden slechts 3 punten in het nadeel van de Hoogvlieters, al hebben die wel een wedstrijd minder gespeeld. Een overwinning zou dus wat dat betreft de zaken weer gelijk trekken. Iets om voor te gaan dacht ik zo.

Ook WCR moet zaterdag opdraven om hun inhaalduel in 4e kl. H af te werken in en tegen Simonshaven. Gesterkt door de overwinning van afgelopen week en het verschil in punten  van 4 in het voordeel van de Rhoonaars, moeten ervoor kunnen zorgen om de 3 punten mee naar huis te nemen.

En dan tenslotte de zondag 2e kl. D waarin ook Meeuwenplaat moet inhalen en wel uit tegen tegen RVC’ 33. Ook zij zijn hopelijk gesterkt door de overwinning van afgelopen weekend, al  zijn de Reeuwijkers een geduchte tegenstander met maar liefst 10 punten meer.

De korfballers tenslotte moeten nog een weekje geduld hebben om aan de zaalcompetitie te mogen beginnen.

Alles overziende hebben wij besloten, gezien met name het geringe aantal wedstrijden en dan ook nog eens allemaal uit, om de sportuitzending een weekje  over te slaan en de medewerkers eraan eens een  vrije zaterdag te gunnen, Zoveel te frisser komt men volgende week weer aan de start.

Desondanks een fijn en sportief weekend gewenst!!

Met sportieve groet,

Erwin de Jongh

(Visited 44 times, 1 visits today)