Workshop ” Spoken Word ” in Het Kruispunt

Schrijf je al of staat het al heel lang op je planning om er iets mee te doen? Meld je nu aan voor de schrijfworkshop die op zaterdag 11 december plaatsvindt in Het Kruispunt. De workshop draait om het verbeteren van je skills van het schrijven van verhalen, het verbeteren van gedichten en volop inspiratie door medecursisten! De workshop wordt gegeven door Nabil Tkhidousset, beter bekend als De Alchemist. Tijdens deze workshop leert hij je hoe je jouw verhaal op papier én on stage kunt delen.

Nabil Tkhidousset (28) Een echte verhalenverteller, schrijver en spoken word artiest. Met zijn verhalen wil hij een stem geven aan degenen die niet gehoord worden. Hij neemt de je mee in zijn verhalen en laat je voelen alsof ze altijd al een deel van je leven waren. Naast het zelf delen van verhalen ontstond de behoefte om ook anderen te leren hoe zij hun eigen verhaal op papier en on stage kunnen delen. Hierdoor is hij workshops gaan geven. In samenwerking met bibliotheken, scholen en andere instanties. De workshops zijn laagdrempelig en zijn voor jong en oud.

De workshop vindt plaats op zaterdag 11 december vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht via www.hetkruispunt.nl.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *