Word jij de nieuwe kinderburgemeester van Albrandswaard?

ALBRANDSWAARD – Durf jij te zeggen wat je belangrijk vindt? Weet jij wat er speelt in jouw buurt en op school? Wil jij laten horen wat kinderen te zeggen hebben? Grijp dan nu je kans en wie weet ben jij volgend jaar de nieuwe kinderburgemeester van Albrandswaard.

Wordt jij de nieuwe kinderburgemeester van Albrandswaard

Als kinderburgemeester deel je ideeën en wensen met de burgemeester. Die kun je zelf hebben bedacht of van vrienden en vriendinnen hebben gehoord. Iedereen kan ook bij jou terecht; niets is te gek! En als kinderburgemeester bedenk je natuurlijk ook zelf acties om écht iets voor elkaar te krijgen. Verder ga je met de burgemeester naar activiteiten. Bij sommige activiteiten mag je een toespraakje houden. De enige voorwaarde waaraan je nog moet voldoen, is dat je volgend jaar in groep 8 zit.

Wat moet je doen?Is het wat voor jou? Maak een filmpje van maximaal één minuut. Vertel daarin wie jij bent, wat je leuk vindt en wat jij belangrijk vindt voor de kinderen van Albrandswaard. En, ook niet onbelangrijk: waarom jij een goede kinderburgemeester denkt te zijn. Stuur het filmpje, of een link van YouTube waar jouw filmpje staat, voor maandag 11 mei naar kinderburgemeester@albrandswaard.nl.

En dan? De vijf beste filmpjes worden door een vakkundige jury geselecteerd op woensdag 13 mei. Als jij daarbij zit, kun je een uitnodiging verwachten voor woensdag 27 mei. Dan mag jij de jury live vertellen waarom jij denkt een goede kinderburgemeester te zijn. De nieuwe kinderburgemeester wordt bekend gemaakt op vrijdag 29 mei. Dus… waar wacht je nog op? Ga aan de slag en mail naar kinderburgemeester@albrandswaard.nl.

(Visited 41 times, 1 visits today)