Winterfestival in Maritiem Museum

Het Maritiem Museum Rotterdam organiseert deze kerstvakantie een wel heel speciaal evenement: het Winter Festival. Van 19 december t/m 3 januari kunnen bezoekers zich warmen aan chocolademelk en glühwein of een exclusieve rondvaart maken door het Maritiem District. In het sfeervolle museum zijn activiteiten voor het hele gezin bij te wonen. Gastschepen leggen aan en er is muziek van ’s werelds enige watermuzikant.

Het Winter Festival brengt licht in donkere dagen! In de kerstvakantie heeft het Maritiem Museum dagelijks een afwisselend programma. Zo is een unieke ‘kunst-experience’ te ontdekken op een museumschip en wordt ’s werelds enige varende carillon tentoongesteld. Ook kunnen bezoekers meedoen aan creatieve museumactiviteiten, zoals kerststerren maken van zeekaarten, en natuurlijk zijn tentoonstellingen als ‘Zeemonsters’, ‘Offshore Experience’ en ‘Professor Plons’ te bezoeken. Het meest actuele programma staat op www.maritiemmuseum.nl. Het museum doet er alles aan om een prettig en veilig bezoek te bieden. Dat is goed mogelijk in het ruim opgezette museum en de haven.

Het Winter Festival vindt van zaterdag 19 december t/m zondag 3 januari plaats bij het Maritiem Museum Rotterdam. Tickets zijn nu te koop via www.maritiemmuseum.nl/tickets.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *