Wijkcentrum Portland zoekt vrijwilliger

Stichting Welzijn Albrandswaard is per direct op zoek naar een enthousiaste vrijwillig(st)er voor wijkcentrum Portland. In het wijkcentrum ben je verantwoordelijk voor het servicepunt van de bibliotheek AanZet en het op orde houden van de ruilbibliotheek. We verwachten dat je de bezoekers een welkom gevoel geeft en voor ze klaar staat. Dat kan zijn door het helpen met het vinden van een boek, het zetten van koffie, of gewoon een gezellig praatje. En uiteraard houden de vrijwilligers met zijn allen het wijkcentrum netjes.

Spreekt het vrijwilligerswerk in het wijkcentrum u aan, maar wilt u niet vastzitten aan een dag? Geen probleem! Een functie op oproepbasis valt ook onder de mogelijkheden.

Wijkcentrum Portland is een gezellig wijkcentrum voor en door de bewoners van Albrandswaard. Je komt in een leuk team met enthousiaste vrijwilligers met een hart voor boeken en mensen.
Voor meer informatie kunt u/jij bellen naar SWA. Tel. 010-5018322 of stuur een e-mail naar m.vansteenbergen@welzijnalbrandswaard.nl

(Visited 44 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.