Wie heeft er mooie vakantieverhalen voor ‘Steevast op Zondag’

Zondag 26 juli a.s is het de laatste keer dat het familie /info programma ‘Steevast op
Zondag’ bij RTV Albrandswaard een uitzending verzorgt. Daarna gaat het team van met zomerreces en is weer terug met als eerste uitzending op 06 september.

Maar speciaal voor de laatste uitzending van dit seizoen, dus 26 juli zijn de makers van het programma op zoek naar luisteraars, die een mooi vakantie verhaal hebben of een aparte herinnering aan een vakantiereis met een link naar een mooi stukje muziek. Wat komt er bij u als herinnering boven met b.v. een speciaal muzieknummer ???

Wilt u meewerken aan deze uitzending, die zo vlak voor de grote vakantie gaat plaatsvinden, dan mag u zich melden per email aan mj.caprho@gmail.com of aan
pietvermeulen@gmx.net.

Indien mogelijk graag uiterlijk 22 juli, zodat we de tijd hebben om een keuze te maken en het voor te bereiden. Als u mee wilt doen en ons een mail wil sturen, doe u dit dan aan met uw naam, mailadres, telefoonnummer en het soort verhaal waar over uw vakantieherinnering gaat.
Met uw hulp kunnen wij bij RTV Albrandswaard weer een mooie interactief programma maken, als een mooie afsluiting van het seizoen 2019-2020.

Wij als makers zijn benieuwd naar de reactie ! Als we de reacties binnen hebben houden wij u op de hoogte hoe het programma eruit gaat zien op 26 juli a.s.

(Visited 40 times, 1 visits today)