Welzijn Albrandswaard helpt bij belastingaangifte

Welzijn Albrandswaard biedt in samenwerking met Lions Club Rhoon hulp bij het invullen van de belastingaangifte 2023 door enthousiaste vrijwilligers in Rhoon en Poortugaal. Bent u inwoner van Albrandswaard en ligt uw inkomen onder de grens van € 32.000,- voor alleenstaanden en € 40.000,- voor gehuwden, dan kunt u gebruik maken van de gratis hulp bij aangifte Inkomstenbelasting 2023. ZZP-‘ers en ondernemers zijn uitgesloten.
Foto: Belastingdienst

Heeft u AOW en een klein pensioen, dan adviseren wij u aangifte te doen want dit resulteert bijna altijd in een teruggave. In samenwerking met een vaste groep HUBA vrijwilligers organiseert Welzijn Albrandswaard ook dit jaar weer twee invuldagen. U kunt zelf de keuze maken welke dag en locatie u het beste uitkomen.De belasting-invuldagen worden al vele jaren gesponsord door de Lions Club Rhoon.

Hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte 2023 en kijken of dit voor u voordeel oplevert?Afgelopen jaren leverde dit heel wat mensen een financiële meevaller en minder stress op. Studenten, gepensioneerden en anderen uit Albrandswaard gingen u voor!

De invuldagen staan gepland op:

· Woensdag 3 april 9.30-15.30 uur – Wijkcentrum De Boekenstal Dorpsstraat 34 Poortugaal.

· Donderdag 4 april 9.30-15.30 uur – Wijkcentrum Portland Hof van Portland 41 Rhoon

De deelnemers van vorig jaar krijgen automatisch bericht met de vraag of zij ook dit jaar weer willen meedoen.

Aanmelden kan op de volgende manieren: · e-mail: vraagwijzer@welzijnalbrandswaard.nl

· telefonisch :010 – 5011222 Vraagwijzer – maandag t/m donderdag tussen 09.00 – 15.00 uur

Bij aanmelden zijn de volgende gegevens nodig: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres.

Als u zich opgeeft, ontvangt u een bevestiging met tijdstip van de afspraak en wordt u verteld welke gegevens nodig zijn voor het invullen van de aangifte. Indien u vorig jaar ook aangifte heeft gedaan, graag uw definitieve aanslag meenemen.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *