Wel boek, geen feest voor jubilerend v.v. Rhoon

Voetbalvereniging Rhoon is op 31 mei 1946 opgericht en daar had de vereniging in dit jubileumjaar graag bij stil gestaan met een groots feest en tal van activiteiten in een jubileumweek begin juni.

Maar de Corona pandemie is spelbreker en er kan geen risico genomen worden dat er nog beperkingen zijn en er kosten gemaakt gaan worden die niet meer terug te verhalen zijn, zeker nu er vanwege de huidige situatie al financiële gaten (geen kantineomzet) gevallen zijn.

Daarom heeft het bestuur besloten om de geplande festiviteiten (reünie, receptie, feestavond) en activiteiten (jubileumtoernooi, oud-rhoon wedstrijd, selectiewedstrijd etc.) met een jaar op te schorten.

Wel wordt geprobeerd om in dit jubileumjaar zelf de uitgave van een jubileumboek/jubileummagazine te laten doorgaan. Men is dan ook op zoek naar anekdotes en beelden uit de afgelopen 75 jaar die gebruikt kunnen worden voor deze uitgave.

Mensen die iets hebben kunnen dit scannen en mailen naar info@vvrhoon.nl dan kan de redactie daar mee aan de slag. Opsturen kan natuurlijk ook, naar Postbus 941, 3161 AC Rhoon. Vergeet niet je adres erbij te vermelden zodat de eventuele originelen weer terug gestuurd kunnen worden.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.