Wandelroutes in Albrandswaard

Zeker in deze vreemde tijd van de Corona pandemie is een gezonde leefstijl cruciaal om je lichaam te versterken tegen o.a. virussen. Gezonde leefstijl krijg je door volwaardige voeding, meer bewegen, voldoende rust-slaap en het voorkomen van stress.

Wandelen is een prettige manier om te bewegen. Alleen, met tweeën of in een groep of de uitdaging aan gaan met het Ommetje. Prettig is het ook om een route te lopen door en rondom Albrandswaard. Het Byutenland van Rhoon, de Grienden, de Kyvelanden en het Valckesteinsebos in Poortugaal.

Via de website van stichtingSPAL en de wekelijkse nieuwsbrief is het mogelijk om verschillende routes te wandelen. Verder is het al jaren mogelijk om wekelijks met groepswandelingen mee te doen .

Vanaf nu is er ook een samenwerking via het Akkoord van Albrandswaard waardoor wandelingen mogelijk zijn op tijden die voor ieder persoonlijk uitkomen. Op de website https://www.akkoordvanalbrandswaard.nl zijn daarom vanaf nu verschillende routes te vinden die vrij gedownload kunnen worden.

Meer informatie is te verkrijgen via Aad Wijntjes 06-46226208 of www.sportbalans.nl

(Visited 64 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *