Wandel – en Beweeg jeFit met Stichting SPAL.

ALBRANDSWAARD – Wandelen en bewegen in de buitenlucht is het helemaal. Fitter en vitaler worden, afslanken, genieten van de natuur, sociale contacten maken of verstevigen het kan allemaal tijdens het wandelen .

Via stichtingSPAL is het mogelijk om zes (6) maal per week aan een wandel gerelateerde activiteit deel te nemen voor je fitheid, conditie, afslanken , sociale contacten. De activiteiten bestaan uit SportiefWandelen en Nordic Walking en worden begeleid door allround wandelsporttrainers en begeleiders.

Het is “meer” dan een ommetje maken, er wordt actief aan bewegen gedaan. Het is voor de deelnemers hun wekelijks sport en beweeguurtje, hun doel om fit te blijven, sociale contacten te houden, een vast doel te hebben, heerlijk door buiten in de natuur te zijn.

Een van de groepen is de Wandel jefit extra, een groep voor mensen die aan het revalideren – herstellen zijn van een knie-heup operatie. Mensen met chronische gebreken, beginnende vorm van dementie, alzheimer, moeilijk ter been zijn, depressief zijn, COPD of andere vormen van longklachten, en op een laagdrempelig wijze beter willen worden in hun bewegingen en fitheid

Alle activiteiten vinden plaats vanuit het JCA centrum aan de Albrandswaardsedijk 180 Poortugaal nabij jachthaven Rhoon en in Barendrecht, Wijkcentrum de Waterpoort aan het Middeldijkerplein

Meer informatie bij Aad Wijntjes tel. 06-46226208 en op de website van stichtingSPAL>

(Visited 243 times, 1 visits today)