VVD en sv Poortugaal in Stand op Maandag

De Stand op Maandag is twee uur durend programma waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt.

Maandag 7 juni zijn de gasten:

Van 20 tot 21 uur: Jolanda Ram. Als jonge fractieleider van de VVD in Albrandswaard moet ze proberen haar partij door de woelige wateren van de Albrandswaardse politiek te loodsen. Wat zijn haar drijfveren en wat is haar ambitie op het politieke vlak?

Van 21 tot 22 uur: Jaap Smaling en Peter Roest. Jaap en Peter vormen samen het voorzitters duo van SV Poortugaal. Deze vereniging is op 1 juli 2018 opgericht als een fusie tussen de voormalige verenigingen PSV Poortugaal en vv Oude Maas. Jaap en Peter waren ook voorzitter bij de respectieve verenigingen. Sv Poortugaal speelt in de zaterdag eerste klasse en heeft ongeveer 1400 leden en 60 elftallen/teams. Hoe heeft men de taken verdeeld, wat zijn de toekomstplannen, hoe staat de vereniging er financieel voor in deze corona tijd en hoe is het nu met het illegaal gebruik van de velden? Allemaal onderwerpen die ongetwijfeld aan de orde zullen komen.

De techniek en muziek wordt verzorgd door Albert-Jan Verhoef.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *