vv Smitshoek – RKAVV wedstrijd van de week bij ‘De Stand op Zaterdag’

Sportvrienden,
Dit keer een kortere column dan gewoonlijk, daar het komende paasweekend een aangepast speelprogramma kent wat het voetbal aangaat.  De eredivisie t/m de 3e divisie spelen een normale competitieronde, terwijl vanaf de 4e divisie en lager er een inhaal- en/of bekerprogramma afgewerkt wordt. Daardoor komen er slechts 3 van onze regioclubs in actie.

Allereerst betreft het Barendrecht wat in de 3e Divisie zaterdagmiddag thuis aan moet treden tegen Gemert.  Als koploper met SteDoCo op 3 punten achterstand, hijgend in de nek, kan men zich geen enkele misstap veroorzaken. En wat dat betreft is Gemert dan een taaie tegenstander, die vooral tegen hogergeplaatste tegenstanders nog wel eens uit wil halen. Dus oppassen geblazen!

In de 4e Div. B speelt Smitshoek thuis tegen RKAVV een inhaalwedstrijd en wel een hele belangrijke! Bij winst is men namelijk verzekerd van de (vervangende) 2e periodetitel. Uiteraard is het dan ook onze wedstrijd van de week, waarbij Dick van der Meer voor ons het live verslag zal verzorgen! Overigens gaat bij een gelijkspel of nederlaag de titel naar Capelle, maar daar gaan we niet van uit toch?????!!!!!!! Succes mannen!!

Verder tijdens ons sportprogramma tussen 14.00 en 17.00 uur interviews met Leon van Wilk, voorzitter van tennisvereniging Barendrecht en Glen Stolk van de Handbalvereniging Savosa over de bekerfinale van vrijdag 29 maart tussen Savosa en ETCC Hoogvliet.

Al met al gezien het geringe aanbod, toch een interessant en spannend sportprogramma, waarbij de presentatie in handen is van Peter Bosch en de techniek plus muziek keuze verzorgd wordt door Hans Hotting.

 Naast goede en mooie Paasdagen dan ook een gezellig sportprogramma gewenst!

Met sportieve groet,

Erwin de Jongh

(Visited 22 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *