vv Smitshoek – Exelsior Maassluis wedstrijd van de week bij ‘Albrandswaard Sport’

Sportvrienden,

We zijn afgelopen weekend weer gestart met het amateurvoetbal, al gaat dit nog niet zo snel als ik verwacht had. De komende 2 weken zijn duidelijk nog een aanloop naar de grote start in het weekend van 19 en 20 februari, althans wat de 1e klassen en lager betreft. Daarboven worden de 2 komende weekends gebruikt voor inhaalwedstrijden. Voor de standaardteams in de overige klassen staan er oefenwedstrijden op het programma om wedstrijdfit ter worden, terwijl de reserve- en jeugdteams al wel aan de competitie zullen beginnen, aangezien deze ook eerder mochten gaan trainen.

Een en ander betekent voor ons sportprogramma een wat beperkter aanbod, maar gelukkig toch nog voldoende om een volwaardig programma te kunnen maken.

Wat onze regioclubs aangaat start Barendrecht in de 3e Div. A met een uitwedstrijd tegen DOVO. Beide ploegen staan resp. op een 13e en 16e plaats met een verschil van 2 punten in het voordeel van  de Barendrechters. Direct dus al een belangrijke wedstrijd met het oog op het eventueel verlaten van de gevarenzone. Een voorspelling is moeilijk te maken temeer daar we niet weten hoe beiden uit de verplichte winterstop gekomen zijn.

Wat de hoofdklassers aangaat speelt Poortugaal dit weekend niet, maar bereid zich op andere wijze voor op het competitie treffen van volgende week tegen Rijnvogels. Smitshoek echter oefent wel  en doet dat thuis om 14.00 uur tegen 2e Divisionist Excelsior Maassluis. In vergelijking met de wedstrijd van vorige week tegen Montfoort een heel wat sterkere tegenstander. Maar goed dan weet je ook gelijk waar je staat! De tricolores verloren overigens verleden week kansloos met 9-0 het bekertreffen uit tegen Ajax. We zijn benieuwd of ze die klap al te boven zijn. Vandaar dat Dick van der Meer ter plekke gaat kijken of dit zo is in onze wedstrijd van de week!

Wat de derdeklassers aangaat oefent Rhoon zaterdagmiddag om 14.30 uur uit tegen Botlek en gaat Rijnmond Hoogvliet Sport op bezoek bij Delta Sport. Daarnaast spelen zij dinsdagavond om 20.00 uit tegen Alexandria’ 66. Ook vierdeklasser Pernis heeft het druk met oefenen, om te beginnen zaterdagmiddag om 14.30  uur uit tegen Melissant en dinsdagavond 8 februari om 20.00 uur uit tegen Meeuwenplaat. Op de website van WCR stond wat het 1ste betreft geen wedstrijdinfo vermeld!

Zondag tweedeklasser Meeuwenplaat speelt zondagmiddag om 14.00 uur thuis tegen sv Charlois en dinsdagavond zoals eerder vermeld thuis tegen Pernis.

Onze korfbalteams spelen beiden een uitwedstrijd t.w. RWA  in de 1e kl. F tegen het Zwijndrechtse Albatros en Nikantes in de 4e kl. F in Zierikzee tegen Good Luck. Beiden kunnen de punten hard gebruiken, dus duimen maar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zoals ik aan het begin al zei, genoeg stof voor ons sportprogramma van zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. De presentatie is dit keer in handen van Herman Spijkers en zowel de techniek als muziekkeuze in die van Hans Hotting.

We hopen u allen dan weer aan het toestel te treffen voor een gezellig middagje sport!!!

Met sportieve groet,

Erwin de Jongh

(Visited 33 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.