vv Rhoon pakt punt van koploper

v.v. Rhoon heeft zaterdag op eigen veld koploper Nieuwerkerk een punt afhandig kunnen maken. In een duel dat met name voor rust niet erg boeiend was bleef de nummer 1 in de derde klasse ver af van het niveau dat voor hen gebruikelijk is waardoor de thuisclub mocht hopen op punten.

Na een logische ruststand van 0-0 leefde het duel in de tweede helft op , zeker toen v.v. Rhoon op voorsprong kwam. Nieuwerkerk bracht een aantal wissels in op jacht naar de gelijkmaker die er uiteindelijk ook kwam en tegen de verwachting is was het vervolgens weer de ploeg uit Albrandswaard die met een aantal goede mogelijkheden mocht hopen op meer.

Zover kwam het echter niet waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een 1-1 gelijk spel.

Het tweede puntje uit deze competitie houdt v.v. Rhoon op de voorlaatste plaats. Komende zaterdag kan het goede zaken doen wanneer het op bezoek gaat bij Zwarte Pijl, de nummer 11 op de ranglijst.

Een klasse lager wist W.C.R. te winnen met 3-2 bij Transvalia/ZW . Het was de eerste overwinning van de ploeg uit Rhoon die daarmee op dit moment met 5 punten uit 5 duels in de middenmoot van de ranglijst verkeren. Zaterdag is op sportpark De Omloop NBSVV, dat een punt minder heeft op dit moment, de volgende tegenstander.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *