vv Rhoon met puntverlies uit de winterstop

Op een heldere maar ijzig koude middag mocht vv Rhoon de competitie hervatten in Vlaardingen tegen hekkensluiter DVO’32. Rhoon dat sterkhouder Ramon Salas nog moest missen, kwam stroef uit de startblokken.

Ondanks dat DVO’32 de meeste tegendoelpunten van de competitie had, kwam Rhoon maar sporadisch bij de goal. Het duurde dan ook tot vlak voor de rust toen Rhoon een vrije trap op een meter of 22 van de goal kreeg, Stanley Husen ging achter de bal staan en draaide de bal prachtig in de kruising.

Vrije trap Stanley Husen

Ook de 2e helft kwam Rhoon niet echt los en hield DVO de ruimtes goed klein. Het was zelfs DVO’32 dat op 1-1 kwam, door de boomlange spits die een duel van doelman Bonninga won, en de bal binnen kopte. Maar een kwartier voor tijd herstelde Rhoon doordat Ricardo Merrelaar een voorzet van rechts prima afwerkte. Omdat de stand slechts 1-2 was, drong DVO’32 aan om toch de gelijkmaker nog te forceren.

Hierdoor kreeg Rhoon wat meer ruimte en konden er wel wat kansen gecreëerd worden, alleen stond het vizier niet op scherp. In de allerlaatste minuut kon DVO de bal voorzetten en toch de 2-2 nog binnenwerken. Er was veel discussie of de bal al dan niet al over de achterlijn was geweest maar echt weten zullen we het nooit. Er was nog 2 minuten blessuretijd waarin Rhoon het aluminium nog raakte en alsnog de overwinning had kunnen binnenslepen maar het was niet de dag van de Albrandswaarders.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *