vv Rhoon komt niet verder dan 1 punt op knollentuin in Oostvoorne

Met nog een kleine kans op de 2e periodetitel trad vv Rhoon aan in Oostvoorne tegen het lager geklasseerde OVV. Als snel werd duidelijk dat er op het Oostvoornse veld onmogelijk was om combinatievoetbal te spelen. OVV was hier blijkbaar beter aan gewend en kon het initiatief naar zich toe trekken.
Foto: vv Rhoon

Er kwamen dan ook een 2 of 3-tal goede kansen uit maar zoals zo vaak was het Rick Bonninga die schier onpasseerbaar leek. Rhoon kon daar wat kleine mogelijkheden tegenover stellen. Het was dan ook niet verrassend dat we met de welbekende brilstand gingen rusten.

De 2e helft was gelijkwaardiger met weinig kansen aan beide kanten. Het kwam dan ook uit het niets dat Ricardo Merrelaar een Oostvoornse verdediger en de keeper het nakijken gaf en de 0-1 aantekende. Zo’n 10 minuten voor het einde was het de uitblinkende aanvoerder van OVV die met een mooie actie zijn aanvaller een niet te missen kans gaf.

Dit betekende de welverdiende 1-1 voor OVV. Een gemiste kans voor Rhoon die de koploper zag verliezen en bij winst op 3 punten had kunnen komen met een onderling treffen volgende week voor de boeg.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *