Vrijwilligersvacaturebank bemiddelt graag

De vrijwilligersvacaturebank is er voor en door inwoners en organisaties van de gemeente Albrandswaard. Zijj zijn er voor maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers en voor inwoners die op zoek zijn naar leuk vrijwilligerswerk.

De vacaturebank bemiddelt tussen vraag en aanbod van vrijwilligers en organisaties. Elke organisatie binnen de gemeente Albrandswaard kan gratis een profiel aanmaken en vrijwilligersvacatures plaatsen. Inwoners op zoek naar vrijwilligerswerk kunnen reageren op vacatures met of zonder inschrijving. U vindt de vacaturebank via http://www.vrijwilligerswerkalbrandswaard.nl”

Het aantal mogelijkheden binnen het vrijwilligerswerk is groot, ongeacht vaardigheden en ervaring. Voor jong en oud, werkend of niet-werkend, voor denkers en doeners, voor grote en kleine klussen. Binnen de Vrijwilligersvacaturebank Albrandswaard is er een grote verscheidenheid aan vacatures.

Er is voor elk wat wils. Is het huidige aanbod niet wat je zoekt, dan gaan we op zoek naar iets wat wel bij je past. Dit geldt ook voor organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers. Neem voor meer informatie contact met Merel van Steenbergen van het Vrijwilligerspunt door te mailen naar m.vansteenbergen@welzijnalbrandswaard.nl of bel naar tel. 010-5018322.

Ook RTV Albrandswaard is op zoek naar vrijwilligers, Meer informatie is te verkrijgen via de vrijwilligersvacaturebank of door een mail te sturen naar redactie@rtvalbrandswaard.nl .

(Visited 22 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *