Vrijwilliger mishandeld in Pernis

n Pernis is bij de plaatselijke voetbalvereniging een vrijwilliger ernstig mishandeld. Als lid van de vereniging sprak hij vrijdag een goep jongelui aan die op de tribune zaten om te voorkomen dat er vernielingen zouden worden gepleegd. De club wordt al geruime tijd geteisterd door vernielingen op het complex.

De groep aanwezige jeugd vatte de opmerking verkeerd op en begon op de vrijwilliger in te slaan ook werd hij diverse malen getrapt. Met zijn verwondingen is de gemolesteerde man vervolgens naar het ziekenhuis gegaan waar voor hem gelukkig werd geconstateerd dat er geen blijvende schade is opgelopen.

De groep jongeren die de wandaad hebben gepleegd zijn niet herkend als jongelui uit Pernis maar zouden vanuit onder andere Schiedam en Vlaardingen komen volgens een ingewijde. Geen van de daders is op dit moment al opgepakt.

De vrijwilliger van v.v. Pernis heeft in ieder geval last van een flinke hersenschudding en heeft daarnaast behoorlijke emotionele schade opgelopen. Als gevolg van dit incident en eerdere vormen van vernielingen op het complex heeft het bestuur van de vereniging besloten om de hekken van het terrein te sluiten op het moment dat er geen activiteiten zijn. Tot op heden waren de hekken open om de jeugd de gelegenheid te geven om gebruik te maken van onder andere het kunstgrasveld dat de club sinds enige jaren bezit.

(Visited 182 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *