Vraagwijzer helpt bij QR-code

Vraagwijzer is al geruime tijd actief in Albrandswaard. Vraagwijzer is een onderdeel van Welzijn Albrandswaard en u kunt bij hen terecht voor alle vragen op het gebied van Wonen , Welzijn en Zorg.

Vraagwijzer is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 15.00 uur. Alleen op vrijdag zijn we telefonisch tot 12 uur bereikbaar. Verder hebben ze elke dag een inloopspreekuur van 9 tot 12.00 uur.

Wat kunnen zij voor u doen? Een luisterend oor, het nakijken van een rekening of het invullen van een formulier . Zee zijn goed op de hoogte en kunnen doorverwijzen naar bijvoorbeeld het wijkteam. Heeft u een kind met bijvoorbeeld leer-, gedragsproblemen dan kunnen zij u informeren wat het wijkteam kan doen.

Vraagwijzer gaat mee met deze tijd. Voor sommige mensen is het scannen van een QR code een probleem. Bijvoorbeeld omdat ze geen geschikte mobiele telefoon hebben. Zij printen de code dan voor u uit. Maar ze kunnen de QR code ook op uw mobiel zetten. U heeft wel een digid nodig. Nog geen digid? Dan kunnen ze ook dit voor u regelen.

Heeft u andere problemen , bijvoorbeeld schulden of moeite om de eindjes elke maand aan elkaar te knopen? Vraagwijzer kent alle financiële regelingen van de gemeente en kunnen kijken of u ook wat ondersteuning kan gebruiken. Bijvoorbeeld voor de sport voor uw kinderen.

Wilt u weten of u niet te veel aan zorgpremie betaalt, kom eens langs misschien komt u wel in aanmerking van de collectieve gemeentepolis van de gemeente.
Wilt u weten of zij ook voor u wat kunnen betekenen kom dan gerust eens langs op het nieuwe adres Huis van Albrandswaard, Stationsstraat 10, 3161 KP Rhoon

(Visited 4 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *