Voorzitter vv Rhoon ziet fusie zitten

Marco van Wassenaar, voorzitter van v.v. Rhoon, is voorstander van een fusie met sv WCR, dat meldde hij presentator Jos Vis in het programma De Stand op Maandag. Volgens de preases van de club worden beide verenigingen daar beter van . ” De fusie tussen PSV Poortugaal en Oude Maas hebben dat inmiddels bewezen” zo vertelde hij in het programma.

De mogelijke fusie is een van de redenen waarom van Wassenaar zich heeft aangeboden als nieuwe voorzitter binnen de club. Een termijn voor een fusie heeft hij zichzelf daarbij niet gesteld.

In de studio vertelde van Wassenaar ook dat hij een voorstander is van de plannen voor het nieuwe sportpark ” De Omloop ” . Voorwaarde zou dan wel zijn dat het een multifunctioneel terrein gaat worden dat dagelijks goed gebruikt gaat worden.

Het gehele interview is na de uitzending terug te beluisteren via de website en het Facebook kanaal van RTV Albrandswaard.

(Visited 117 times, 1 visits today)

Eén reactie op “Voorzitter vv Rhoon ziet fusie zitten”

  1. Gelukkig ziet niemand van het bestuur van WCR een fusie met vv Rhoon zitten. Het getuigt van grootheidswaanzin als hij hier om voorzitter is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *