Voorzitter RWA ” Bestuur moet besturen”

Sinds oktober vorig jaar is Peter Spoormaker voorzitter van s.v. RWA. Opvallend is dat hij een bestuur voorzit dat bestaat uit maar liefst 10 bestuursleden. In het programma De Stand op Maandag van presentator Jos Vis vertelde de nieuwbakken voorzitter dat wat hem betreft dit op korte termijn toch gaat veranderen.

Volgens Spoormaker gaat het bestuur momenteel over ” alles ” . Met zijn ervaring in het bedrijfsleven moet dat veranderen . ” Het bestuur moet besturen en dus gaan delegeren ” zo meldde de voorzitter in het programma.

Wat Spoormaker betreft gaat het bestuur terug naar maxinaam zes leden en hangt daaronder een afvaardiging van commissies die taken en verantwoordelijkheden gaan overnemen. ” Sommigen zullen van daaruit de stap maken naar het bestuur als er plek is, anderen zullen zich prima in die rol vinden ” denkt de voorzitter die zelf ruim 35 jaar op het veld korfbalveld stond.

Overigens staat s.v. RWA er financieel nog steeds goed voor. Wel wordt er binnen de vereniging gehoopt dat er aan het einde van het seizoen nog wat oefenwedstrijden mogen worden gespeeld waarbij publiek welkom is en zou het voor de penningmeester ook welkom zijn wanneer de afsluitende familiedag, inclusief barbeque, doorgang kan vinden.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *