Vier tips voor een date met je partner in Albrandswaard

De gemeente Albrandswaard is een klein gebied in Zuid-Holland, gelegen tussen Rotterdam en Barendrecht in, wat misschien snel over het hoofd wordt gezien. Echter biedt deze regio (en haar steden Poortugaal en Rhoon) leuke activiteiten die je samen met je partner kan doen. Ben je op zoek naar wat inspiratie voor een leuke date met je vriend of vriendin? Lees dan snel verder, want hier geven we je vier tips voor een geweldige date die je kan doen in Albrandswaard.

Bezoek het romantische Kasteel van Rhoon

Niets is romantischer dan een bezoek aan een middeleeuws kasteel. Ten noorden van het kleine, pittoreske dorpje Rhoon bevindt zich ook het prachtige monument Kasteel van Rhoon. Het monument is omgeven door een Engelse tuin, een Baroktuin en het Kasteelbos. Het kasteel is in bezit van meer dan zes zalen waarin je ook evenementen kan houden. Bovendien bevat het kasteel ook vele tuinen waar je eindeloos kan rondstruinen. Vergeet vooral niet om stevige antislip sokken voor ouderen te dragen als je van plan bent om hier te gaan wandelen. Wist je trouwens ook dat je hier je bruiloft kan houden? Misschien wel een goed idee voor jou en je partner!

Speel een potje golf bij Golfclub Oude Maas

Samen golfen is misschien een cliché soort date, maar het is wel leuk als jullie beiden competitief zijn. Bij de Golfclub Oude Maas kun je spelen in 18 holes op hun parkbaan, omringd door een prachtig gebied van natuur en water. Hebben jullie nooit eerder een potje golf gespeeld? Dat is geen probleem. Zowel beginnende spelers als ervaren golfers kunnen hier terecht. Wanneer je genoeg potjes hebt gespeeld met je vriend of vriendin, kun je achteraf een hapje eten in het restaurant. Er worden ook regelmatig wedstrijden gehouden die je kunt bijwonen als jullie geen zin hebben om zelf te golfen!

Maak een wandeling of spot vogels in het Valckesteynse Bos

Het bos Valckesteyn ligt in het noorden van Albrandswaard, met een oppervlakte van ongeveer 160 hectare. Wist je dat dit bos voor een groot deel in de jaren 70 en 80 is aangeplant? Leuk om te weten is dat het bos zelf divers is aan planten. Van populieren en wilgen tot aan eiken en essen, je kunt allerlei soorten bomen zien. Daarnaast zijn er ook brede watergangen, kleine meertjes en weilanden te zien. Als je een dierenfan bent, dan kun je hier zelfs vogels spotten met je liefje. Denk bijvoorbeeld aan de ijsvogel, spechten en goudvinken. Vergeet niet om stevige wandelschoenen en huissokken voor dames te dragen als je een dagje hier doorbrengt.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *