Verkiezingsdebat Lokale partijen Albrandswaard dinsdag 8 maart om 19:00 uur

Op 16 maart gaan de inwoners van Albrandswaard weer naar de stembus. Maar wie kiezen we en waarom? Wil je ontdekken welke zeven politieke partijen meedoen en belangrijker nog, wil je weten welke standpunten deze politieke partijen hebben? Kijk dan op dinsdag 8 maart naar het lijsttrekkersdebat dat de gemeente organiseert samen met RTV Albrandswaard.

Het Lijsttrekkers Debat Albrandswaard

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan de lijsttrekkers van de politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen in Albrandswaard met elkaar in debat op dinsdag 8 maart van 19.00 tot 22.00 uur in het huis van Albrandswaard (Stationsstraat 4, Rhoon).

Wilt u het lijsttrekkersdebat live bijwonen? Dat kan, u bent van harte hierbij aanwezig te zijn. Het debat is te volgen via RTV Albrandswaard, zowel via radio en TV als sociale media.

In zes rondes van 20 tot 25 minuten gaan de lijsttrekkers met elkaar in debat. In elke ronde zijn lijsttrekkers van 3 of 4 partijen aan zet. In 1 minuut reageren zij om de beurt op het thema. Vervolgens debatteren zij met elkaar. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: Albrandswaard moet zo snel mogelijk energieneutraal worden, hoog bouwen in Albrandswaard, tegenprestatie bij een bijstandsuitkering, wel of geen 30 km in Albrandswaard, gratis OV voor alle mensen van 65+ en sociale woningbouw in Albrandswaard. Aansluitend op elke sessie is er kort de gelegenheid om vanuit andere partijen en het publiek vragen te stellen.

Vanaf 21.45 uur kunt u vragen stellen aan de lijsttrekkers. Dit kan natuurlijk ook met eigen punten. Na afloop van het debat om 22:00 uur kunt u met de lijsttrekkers en andere kandidaat-raadsleden verder napraten.

(Visited 181 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *