Venekamp verlengt bij v.v. Rhoon

De technische staf en bestuur hebben met instemming van de selectiespelers bij v.v. Rhoon met de huidige hoofdtrainer Ronard Venekamp en keeperstrainer Hans Verhart overeenstemming bereikt om ook na dit seizoen nog een jaar met elkaar door te gaan met een optie voor nog een jaar.

Het wordt voor Venekamp inmiddels een bekend ritje vanuit zijn woonplaats Brielle naar Rhoon. In de seizoenen 2016 en 2017 was hij trainer van het 2e elftal van Rhoon en tevens assistent van Marco van Rijn bij het eerste. In 2018 nam hij de scepter over en kreeg de hoofdmacht onder zijn hoede nadat hij eerder (2015) een jaar hoofdtrainer was geweest bij Bernisse. Voetballend is Ronard een man met een Rozenburg verleden waar hij jarenlang een gewaardeerd selectiespeler is geweest.

Ook keeperstrainer Hans Verhart heeft te kennen gegeven komend seizoen door te willen gaan bij v.v. Rhoon.

Binnen alle partijen is de overtuiging dat er nog veel moois met elkaar te bereiken is. Door de Corona-perikelen heft de goede start van dit seizoen (nog) geen vervolg gekregen, maar er is alle vertrouwen op goede resultaten. Met de brede selectie van dit seizoen, drie elftallen waarbij ook vooral gestuurd wordt op het opleiden en inpassen van de jeugd voor het hoogste team, is er voldoende potentie om aan die verwachtingen te gaan voldoen.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *