Veel gasten in Steevast op Zondag

Hoewel er door de Corona maatregelen momenteel geen gasten in de studio kunnen komen zit de uitzending van Steevast op Zondag deze week bomvol.

In het eerste uur. praten Piet Vermeulen en Jan Jongerius met Arie Beukelman die op zoek is naar meer informatie voor een nieuw boek  over vroegere smederijen in Rhoon en Poortugaal. Verder vertelt Esther Koot over de nieuwbouw en eerste paal voor een hele  nieuwe slagerij in de dorpskern van Rhoon.

Het tweede uur wordt gevuld door Wendy Roobol . Zij is een opera sopraan en klassiek geschoolde zangeres en spreekt over de stilte die Corona veroorzaakt heeft rondom haar concerten. Daarnaast is Janny Stecher  als  secretaris. van de Oudheid kamer Pernis telefonisch te gast. Dit gesprek zal gaan over de nieuwe voorzitter van de kamer en ook de uitgifte van de nieuwe kalender komt zeker ter sprake.

Naast deze telefonische gesprekken zorgt technicus Bas van Driel voor de muziek in de uitzending die van 12.00 tot 14.00 te horen is.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Eén reactie op “Veel gasten in Steevast op Zondag”

  1. Beste Piet Vermeulen,

    Ik heb een vraag zou u misschien en zorg voor kunnen dragen dat ik de twee interviews van zaterdag en zondag 24 en 25 oktober toegestuurd krijg of ergens vandaan kan halen

    Met vriendelijke groet,

    Martin de Graaf

    De Vliegende Hoogvlieters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *