v.v. Rhoon verkoopt jubileumwijn

Simon den Toom van het Wijnhuis Rhoon heeft een speciale wijn ingekocht die de komende weken te koop zal zijn en waarvan de opbrengst bestemd is om een deel van de kosten van het 75-jarig jubileum te dekken. Speciaal voor v.v. Rhoon is een jubileum-etiket gemaakt die op de flessen is aangebracht. De verkoop van de wijn gebeurt via zijn winkel waarbij de opbrengst volledig voor de club is.

In de Zuid-Franse wijnstreek de Languedoc heeft familie van Simon een wijndomein Chateau de l’Horte. Samen met zijn neef Paul den Toom heeft hij een bijzonder wijn geselecteerd voor onze club. Het gaat om de rode Merlot die maar liefst 8 maanden heeft gerijpt op eiken vaten van 400 liter in de kelder van het chateau. Deze wijn heeft van zichzelf veel fruit van zwarte bessen in de smaak. Rondom de wijngaarden groeien diverse wilde kruiden tijm, laurier en rozemarijn. Deze wildgroei noemt men daar “Le Carrigue” zeg maar de Franse heide. En deze Zuid-Franse kruiderij proef je subtiel terug in de wijn. Samen met de lichte toast- en vanillesmaak van de houtrijping van de wijnvaten geeft dit een mooie zachte rode wijn met een volle smaak van rijp zwart fruit, lichte kruiderij en een lange afdronk. Een heerlijke wijn voor bij gegrild vlees, pasta’s, gerechten met kip, tapas of om zo van te genieten.

Het Wijnhuis Rhoon en Voetbalvereniging Rhoon kunnen deze unieke en heerlijke wijn aanbieden voor de prijs van € 10,00 per fles en per doos van zes flessen krijgt u de 6e fles cadeau en betaalt u slechts € 50,00. Met de aankoop van deze jubileumflessen steunt u de club en de viering van het 75-jarig bestaan op 31 mei 2021.

Er zijn 3 verschillende etiketten op de flessen beschikbaar, maar ze hebben allen dezelfde heerlijke inhoud.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *