v.v. Rhoon stunt met periodetitel

ALBRANDSWAARD – v.v. Rhoon heeft aan het einde van de competitie voor een enorme stunt gezorgd door de derde periode te winnen. De ploeg van trainer Venekamp kende een slechte start van de competitie waarbij zelfs gevreesd werd voor een aftocht naar de vierde klasse. De laatste periode werd er echter zo goed gepresteerd dat die vrees snel kon worden weggenomen.

Een overwinning op Botlek zou voldoende zijn om de periode winst binnen te halen . Nadat bij een 1-1 tussenstand de thuisploeg gas gaf konden de champagne flessen al snel uit de koeling gehaald worden. De wedstrijd eindigde in een 4-1 overwinning waardoor er op 1 juni aan het toetje van de competitie begonnen kan worden.

Op 1 juni is de eerste ronde van de nacompetitie. Er wordt dan een uitwedstrijd gespeeld tegen VVOR.

Mocht die wedstrijd gewonnen worden dan treedt v.v. Rhoon een week later aan tegen de winnaar van Zuidland tegen DVO’32. Die wedstrijd wordt dan op sportpark De Omloop gespeeld.

Wanneer v.v. Rhoon ook uit die wedstrijd als winnaar van het veld stapt wacht op 15 juni nog en finale op neutraal terrein. De tegenstander komt dan uit het groepje Oud Beijerland, Perkouw, Kethel Spaland en Rozenburg

(Visited 155 times, 1 visits today)