TV Smitshoek organiseert 24 uur tennistoernooi voor ‘Stichting Voor Sara’.

BARENDRECHT – 30 augustus a.s. organiseert Tennisvereniging Smitshoek in Barendrecht een geweldig 24-uurs tennistoernooi. Dit toernooi staat in het teken van een goed doel, Stichting voor Sara.

Stichting Voor Sara is eind 2016 opgericht door de ouders van Sara Verbrugge. Sara is een vrolijk, pienter meisje uit Dordrecht van anderhalf met de ongeneeslijke spierziekte MDC1a. Kinderen met MDC1a worden over het algemeen niet oud en dus zetten zij zich sinds de diagnose met hart en ziel in voor Sara en alle andere kindjes met deze verschrikkelijke spierziekte. Ook willen zij bekendheid geven aan de vele tientallen onbekende en zeer zeldzame spierziekten en de impact voor patiënten en hun families. Uiteraard is het grotere doel een behandeling te vinden voor deze patiënten of mogelijk zelfs genezing. Het onderzoek naar deze spierziekte is in volle gang! Er is bijna vier ton gedoneerd in nog geen twee jaar, geweldig! De stichting strijdt door voor het doel € 500.000 om het onderzoek af te ronden. 

TV Smitshoek wil graag een steentje bijdragen door het organiseren van het 24-uurstoernooi. De bijdrage bestaat uit het inschrijfgeld en sponsorbijdragen en alles wat die dag nog meer kan bijdragen aan het goede doel.

Vanaf nu kan je inschrijven via www.toernooi.nl en zal de link op de site van TV Smitshoek komen te staan.Via de site kun je het sponsorformulier downloaden, om zelf ook op zoek te gaan naar sponsors om met elkaar zoveel mogelijk geld in te zamelen Voor Sara.

Sponsoren kunnen bijdragen in de vorm van goederen of geld. Wij hebben bijvoorbeeld een sponsor die het ontbijt verzorgt maar tijdens deze 24 uur eten onze deelnemers graag meer om op de been te blijven. Dus wanneer U denkt: “ik wil ook een bijdrage leveren”, horen wij dat graag!

Tijdens het hele toernooi worden de deelnemers getrakteerd op muziek, een modeshow, lekker eten, massages en heel veel meer om de 24 uur door te komen.

8 jaar geleden heeft de TV Smitshoek ook een 24 uurs toernooi georganiseerd voor stichting Knipoog. Toen hebben wij het fabuleuze bedrag van € 10.000,- opgehaald. Ons streven is om bovenstaand bedrag minimaal te evenaren of voorbij te streven.

“Kom je helpen om dit bedrag bij elkaar te krijgen? Wij zien jullie graag op ons gezellige tennispark, niet alleen om te tennissen maar ook voor een gezellig hapje en drankje!” zegt TV Smitshoek.

(Visited 342 times, 1 visits today)