Top 3 uitvaartverzekeringen

In Nederland zijn talloze uitvaartverzekeraars actief met allen hun eigen voor en nadelen. Echter zijn er een aantal verzekeraars welke verreweg het populairst zijn. Deze verzekeraars hebben de mogelijkheid om niet alleen geld uit te keren bij een uitvaart, ze kunnen er ook voor zorgen dat alles geregeld wordt. Het loont om deze verzekeraars te vergelijken en hierbij uw eigen wensen mee te nemen. Iedereen heeft andere wensen bij een uitvaart, hierdoor kunt u bij de ene verzekeraar beter op uw plek zijn als bij de ander.

Vergelijken

Op de website Uitvaartverzekeringvergelijken.com kunt u terecht om een vergelijking te maken tussen deze verzekeraars. De website vergelijkt uitvaartverzekeringen op zowel premie als voordelen. Daarnaast vindt u in het blog diverse informatieve artikelen over de uitvaartverzekeraars en uitvaartverzekeringen.

Hieronder volgt een opsomming van de top 3 uitvaartverzekeraars in Nederland. Voor een uitgebreidere vergelijking kunt u terecht op de website welke hierboven genoemd wordt.

Yarden

Uit statistieken blijkt dat ruim 60% kiest voor een uitvaartverzekering bij deze verzekeraar. De balans tussen de te betalen premie en de dienstverlening zorgt voor deze populariteit. U wordt goed ondersteunt bij bijvoorbeeld de uitvaartwensen en de mogelijkheden hierin, daarnaast kunt u ondersteuning verwachten voor zaken na de uitvaart. Yarden bezit sinds juli 2013 een Gouden Oor Erkenning. Dit staat symbool voor het luisterende vermogen van de organisatie. Bij Yarden zijn kinderen tot 18 jaar overigens ook meeverzekerd in uw polis, niet geheel onbelangrijk natuurlijk!

Dela

De uitvaartverzekering van Dela is eveneens populair. Uit statistieken blijkt dat ongeveer 20% kiest voor een uitvaartverzekering bij Dela. Dela heeft ondertussen meer als 3 miljoen leden, hierdoor hebben zij veel ervaring in de branche. De premie is doorgaans iets hoger als de premie bij Yarden, daarnaast zijn kinderen tot 18 niet meeverzekerd. Uiteraard is dit laatste geen probleem indien uw kinderen 18 jaar of ouder zijn of als u deze niet heeft.

Monuta

Monuta zal bij de meeste mensen het bekendst in de oren klinken. Ze hebben in de branche dan ook eigenlijk de beste naamsbekendheid. Hierdoor zullen veel mensen zich direct wenden tot een uitvaartverzekering bij Monuta. Echter kan het zeker lonen om ook bij andere verzekeraars te kijken, wellicht kunt u daar voordeliger uit zijn voor een uitvaartverzekering. Kinderen zijn bij Monuta ook meeverzekerd in uw polis tot 18 jaar.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.