Technische staf v.v. Rhoon blijft

Hoewel het huidige seizoen niet de prestaties heeft gegeven die vooraf waren ingeschat, hebben zowel de spelers, de technische commissie, de spelers als het bestuur alle vertrouwen in de technische staf. Het bestuur van de club meldt dan ook dat volgend jaar Ronard Venekamp, geassisteerd door Roy van der Schee en keeperstrainer Hans Verhart voor de groep zullen staan.

Het vorig seizoen werd door Corona abrupt afgebroken, juist toen het team lekker bovenin meedraaide. Dit seizoen wil dat een stuk minder lukken terwijl de spirit, oefenstof, spelers alsook technische inbreng niet wezenlijk veranderd zijn. Waardoor de wil bij alle betrokkenen is uitgesproken om dit seizoen zo goed mogelijk af te maken (voorover er gespeeld en getraind kan worden met COVID) en er nog een volgend seizoen aan vast te plakken. Omdat iedereen er van overtuigd is dat er méér uit te halen is.

De shuttle uit Rozenburg/Brielle naar Rhoon v.v. zal dus nog een jaar langer blijven rijden. In de seizoenen 2016 en 2017 was Ronard trainer van het 2e elftal van Rhoon en tevens assistent van Marco van Rijn bij het eerste. In 2018 nam hij de scepter over en kreeg de hoofdmacht onder zijn hoede nadat hij eerder (2015) een jaar hoofdtrainer was geweest bij Bernisse. Voetballend is Ronard een man met een rood/geel Rozenburg verleden waar hij jarenlang  een gewaardeerd selectiespeler is geweest.

En als je het over Rozenburg hebt, kun je onmogelijk om Hans Verhart heen, keeperstrainer en in hart en nieren Rozenburger. Ook hij heeft te kennen gegeven komend seizoen door te willen gaan bij v.v. Rhoon hetgeen voor alle keepers (jeugd en senioren) een positieve ontwikkeling is. Want niet alleen als keeperstrainer, maar ook als verzorger en vraagbaak is hij rond onze velden nauwelijks meer weg te denken.
Verder zal de uit eigen gelederen doorgegroeide Roy van der Schee ook komend jaar weer als assistent-trainer bij de selectie van de partij zijn.

Normaliter zijn dit zaken die voorzitter Marco van Wassenaar ventileert tijdens zijn rede op de Nieuwjaarsreceptie, maar ook dit jaar zal deze opening van het nieuwe kalenderjaar niet gehouden worden vanwege Corona.

Eerder gaf ook sv Poortugaal aan dat het contract met hoofdtrainer Peter Klomp met een jaar zal worden verlengd.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *