Technische staf RWA gaat door

Afgelopen week heeft korfbalvereniging RWA de samenwerking met de technische staf verlengd. Edwin Jansen en Joost van Hensbergen zullen ook in het seizoen 2021/’22 de hoofdselectie van RWA onder hun hoede nemen. Het bestuur en TC zijn heel blij dat de samenwerking voortgezet wordt. Ondanks dat het seizoen anders loopt dan ze vooraf hadden kunnen denken, menen zij dat er een goede klik is tussen Edwin en de vereniging en met de selectie. Ook de samenwerking tussen Joost en Edwin maakt een goede en positieve indruk . 

“Helaas loopt het seizoen anders dan we allemaal zouden willen, maar ben ik voor mijn gevoel in een warm bad terecht gekomen bij deze vereniging. Prettig hoe de contacten zijn binnen de vereniging en de manier hoe ik met de Technische Commissie samenwerk. Ook de samenwerking met Joost is erg fijn en met de leuke en ambitieuze spelersgroep is de klik erg goed en zie ik logischerwijs nog veel mogelijkheden”, aldus Edwin.

Nu het KNKV een definitieve streep door de zaalcompetitie heeft gezet, is de hoop gevestigd op de veldcompetitie. We hopen dat Edwin en Joost – samen met de selectie – dit vreemde seizoen toch een positief einde kunnen geven.   

(Visited 161 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *