‘Taart van de Maand’ voor PLUS Hoogendoorn in Poortugaal

Op 13 jarige leeftijd zette Rick Hoogendoorn zijn eerste stapjes als vakkenvuller in de supermarkt en nu , 18 jaar later, is hij de trotse eigenaar van de Plus supermarkt in Poortugaal. “ Het was wel een momentje van trots toen ik voor het eerst mijn naam op de gevel zag staan “ vertelde Hoogendoorn aan RTV Albrandswaard.

Namens RTV Albrandswaard overhandigde Herman ten Broeke een heerlijke taart van de maand , gemaakt door banketbakker Dekker uit Pernis om de nieuwe ondernemer nogmaals te feliciteren en hem met zijn team veel succes toe te wensen.

Herman ten Broeke overhandigt de Taart van de Maand aan Rick Hoogendoorn


Vanaf begin van dit jaar heeft de trotse eigenaar de zaak overgenomen van Erica en Richard Hofland die de supermarkt ruim 20 jaar runden.
Hoogendoorn is momenteel druk bezig om de Plus naar zijn idee vorm te geven. “ Ik heb het vak 20 jaar later dan de familie Hofland geleerd dus heb uiteraard ook andere ideeen over bepaalde invullingen “ zo vertelt de eigenaar.

Om die plannen te kunnen realiseren werkt hij met zijn team momenteel 7 dagen in de week. “ Belangrijk is om het goede te behouden maar ik wil ook graag verrassend en kwalitatief hoogstaand nieuw assortiment toevoegen” laat Hoogendoorn weten.

Binnenkort wordt onder andere een populair merk sportvoeding toegevoegd en met andere partijen wordt gesproken over nieuwe verrassende producten.

(Visited 686 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *