SWA zoekt Maatjes

ALBRANDSWAARD – Stichting Welzijn Albrandswaard is dringend op zoek naar maatjes voor kwetsbare burgers in de gemeente Albrandswaard. Een maatje is een vrijwilliger die één-op-één gekoppeld wordt aan een iemand die door omstandigheden kwetsbaar is geworden. Dit kan zijn door verminderde mobiliteit of gezondheid, verlies van dierbaren of werk, waardoor men in een isolement kan raken.

Een ‘maatjescontact’ wordt vaak aangegaan voor een bepaalde periode met als belangrijk uitgangspunt dat beide partijen plezier hebben en samen ontspannende, alledaagse activiteiten ondernemen. Centraal doel is dan ook het doorbreken van dat sociaal isolement. Iemand hoort er weer bij.

Wil jij iets betekenen voor een ander of wil je meer weten over de verschillende maatjesprojecten van Stichting Welzijn Albrandswaard, neem dan contact op met de consulenten informele zorg Patricia Cunes of Jolita Groeneveld. Zij maken graag een afspraak om deze projecten toe te lichten. Tel: 010-5018322 of mail: info@welzijnalbrandswaard.nl

(Visited 168 times, 1 visits today)