SWA helpt in de tuin

Als zelf klussen door bijvoorbeeld uw leeftijd of beperking niet vanzelfsprekend is, kunt u een beroep doen op onze PlusKlussers of onze tuinklussers. Dit zijn twee diensten van Stichting Welzijn Albrandswaard.

Onze vrijwilligers staan klaar voor de uitvoering van kleine klusjes ter verbetering van veiligheid en woongenot, zoals het ophangen van rookmelders, lampen en schilderijen of het aanbrengen van tochtstrippen, horren en aanpassingen in badkamer. Maar ook voor het onderhoudsvriendelijker maken van uw tuin.

Wacht niet langer op de Albrandswaardse Tuinendag! Directe vrijwillige tuinhulp is er per heden ook buiten de Tuinendag om voor kleine tuinklussen zoals snoeien, tuin onkruidvrij maken en grasmaaien. U moet zelf zorgdragen voor het afvoeren van tuinafval.

De directe vrijwillige tuinhulp is geen vervanging van de Albrandswaardse Tuinendag. Maar u hoeft dus niet langer te wachten op de Tuinendag voor het aanmelden van een tuinklusje! Trek direct aan de bel als u nu al wat hulp in de tuin kunt gebruiken. Voor zowel de tuinendagen als de losse tuinklussen geldt dat een hulpvrager zelf niet in staat is z’n tuin te onderhouden, hij/zij heeft geen eigen netwerk die hem of haar daarin kan ondersteunen en niet over de financiële middelen beschikt om iemand in te huren (denk aan bewoners met een minima uitkering).

Wilt u gebruikmaken van de klusservice van SWA of kent u iemand die wel wat hulp kan gebruiken in huis of tuin en binnen de doelgroep valt? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon.
Telefoon: 010-5011222 E-mail: mailto:vraagwijzer@welzijnalbrandswaard.nl

(Visited 58 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *