sv WCR organiseert jubileumeditie ‘Joost van Looyen Toernooi’

De laatste 2 jaar is er in verband met Corona bij sv WCR in Rhoon geen Joost van Looyen toernooi geweest. De laatste editie was in 2019 en is gewonnen door ‘De Schuimkransen’.

Foto: Aad Kraaijenbrink-fotografie

De organisatie heeft goede hoop dat het toernooi dit jaar wel door kan gaan en is gestart met de voorbereidingen. De geplande datum is zaterdag 11 juni. De start is om 11.00 uur en de teams worden uiterlijk 10.30 uur verwacht in de commissiekamer van de club op sportpark ‘De Omloop’ in Rhoon.

Het wordt net als de vorige edities een 7 tegen 7 toernooi. Ook zullen de teams tijdens het toernooi weer een bittergarnituur, meter bier, fles cola en sinas krijgen. Dit wordt geregeld door onze sponsoren.

Ook dit jaar is er geen inschrijfgeld. Wel wordt een goed humeur en sportiviteit van de ploegen verwacht.

Het wordt een speciale editie. Het toernooi is van 11.00 tot 17.00 en daarna is er een feestavond in ondermeer de sporthal van WCR. Dit omdat sv WCR viert dat de vereniging 75 jaar bestaat. De hele dag is er een DJ en in de avond zal het feest ook muzikaal ook losgaan.

De afgelopen jaren waren er op het toernooi 24 ploegen en de organisatie is er van overtuigd dit aantal ook deze keer weer te halen. De teller stopt echter bij 24 deelnemende ploegen.

Dus schrijf je op tijd in en maak er een spetterend toernooi en een waanzinnig jubileumfeest van. .

Bel of app om in te schrijven met Jan de Groote op 06_10572274. Graag teamnaam vermelden en welke kleur shirts er wordt gedragen tijdens het toernooi.

(Visited 77 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.