sv Poortugaal vergeet te stunten

sv Poortugaal heeft zaterdag een unieke lans laten liggen om een van de favoriete ploegen uit de Hoofdklasse over de knie te leggen.

De ploeg van Peter Klomp lijkt na de promotie weinig last van koudwatervrees te hebben zo bleek ook in de wedstrijd tegen sc Feyenoord.

De aanwezige supporters konden het nauwelijks geloven toen gedurende de wedstrijd een 3-0 voorsprong op het scorebord stond door treffers van Nuno Varela , Jordi Dekker en Smally Lake.
Het bleek echter niet voldoende voor een overwinning. De Gasten uit Rotterdam wisten zich terug te knokken in de wedstrijd en nadat Breukhoven namens de thuisploeg een strafschop miste gaf dit nog wat extra energie bij sc Feyenoord.

Het leek er vervolgens lang op dat vv Poortugaal een 3-2 overwinning alsnog wisten te pakken maar in de absolute slotminuten was daar dan toch nog de gelijkmaker.

Het gelijke spel brengt sv Poortugaal nu op een tiende positie op de ranglijst met 5 punten uit vier gespeelde wedstrijden.

Zaterdag speelt de ploeg bij Scherpenzeel dat na drie wedstrijden nog geen punten heeft verzameld. De tegenstander van volgende week verloor zaterdag met 5-0 bij ’s Gravenzande dat nu de koploper in de hoofdklasse is.

(Visited 316 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *