sv Poortugaal pakt eerste overwinning

Bij sv Poortugaal kan de vlag in top. Zaterdag behaalde het keurkorps van de vereniging de eerste overwinning in de hoofdklasse in de geschiedenis van de club.Na de eerste wedstrijd van dit seizoen verloren te hebben van RIjnvogels stond er wat druk op het duel met Zwaluwen Vlaardingen.

De tegenstander in de tweede wedstrijd van het seizoen wordt gezien als een van de mogelijke degradanten in de hoofdklasse en dus was het aan sv Poortugaal om te laten zien dat het in staat was om punten te pakken.Lang leek dat er niet op.

Gedurende de wedstrijd kwam de ploeg uit Albrandswaard op een 1-3 achterstand. Toen echter de aansluitingstreffer werd gescoord ging sv Poortugaal er weer in geloven en werd er vol op het behalen van punten gespeeld.

Nadat het 3-3 werd kreeg de thuisploeg nog meer honger en ging op zoek naar de overwinning. Nadat de spelers ook in die missie slaagden kon na negentig minuten het feest op sportpark Albrandswaard losbarsten.Komende week is Spijkenisse de tegenstander. Na dat uitduel staat een week later de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op het programma.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.