sv Poortugaal onmachtig tegen De Jodan Boys

s.v. Poortugaal heeft zaterdag de gehele wedstrijd achter de feiten aangelopen tegen De Jodan Boys. De ruststand van 1-3 bleek uiteindelijk ook de einduitslag.

Het waren belangrijke punten die te verdienen waren in de subtopper maar al na vijf minuten keek de thuisploeg tegen een 0-1 achterstand aan. Toen echter binnen een half uur de score weer werd gelijkgetrokken door Groeneveld leek de wedstrijd weer in handen te zijn voor de ploeg van trainer Peter Klomp.

NIets was echter minder waar want al snel wisten de gasten een tweede treffer te scoren en een minuut later was het opnieuw raak voor de elf spelers van trainer Leen van Steensel.

In de tweede helft kon sv Poortugaal niet echt meer een vuist maken en leek een vierde treffer dichterbij dan de aansluitingstreffer voor de ploeg uit Albrandswaard waardoor de nederlaag na 90 minuten een feit was.

De nederlaag brengt sv Poortugaal nu op de zesde plaats met 15 punten uit 9 wedstrijden. Zaterdag wacht een uitwedstrijd tegen Achilles Veen, een van de laagvliegers in de Hoofdklasse.

(Visited 215 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *