sv Poortugaal krijgt te weinig

Sv Poortugaal is in de eerste wedstrijd van de competitie niet verder gekomen dan een gelijkspel. Tegenstander DHSC uit Utrecht kon als morele overwinnaar van het veld stappen met een 1-1 gelijkspel.

Al vroeg kwam de thuisploeg op voorsprong nadat Lake zijn eerste treffer van het seizoen op het scorebord wist te zetten. sv Poortugaal domineerde de wedstrijd maar kon niet voorkomen dat de gasten de gelijkmaker wisten te maken.

Onder leiding van een warrig fluitende scheidsrechter probeerde de ploeg uit Albrandswaard om de score de goede kant op te krijgen. De wedstrijd werd harder maar dat bracht de ploeg van trainer Peter Klomp echter niet van de scoringsdrang af. Ondanks dat zat een tweede Albrandswaardse treffer er niet in en moest sv Poortugaal genoegen nemen met het gelijke spel.

Smitshoek met trainer Edwin de Koning op de bank pakte wel een overwinning. In Veen werd Achilles met 2-1 verslagen. Marco van Rijn behaalde met zijn Spijkenisse net als sv Poortugaal een gelijkspel. In Vlaardingen werd Zwaluwen op een 1-1 gelijkspel gehouden.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *