sv Poortugaal en sv WCR naar finale

sv Poortugaal en sv WCR zijn de finalisten van de tweede editie van het RTV Albrandswaard Toernooi.

Beide ploegen speelden dinsdagavond een uiterst spannende wedstrijd op sportpark “De Omloop” om in de finale te komen.

sv Poortugaal moest het opnemen tegen vv Rhoon. Het eerste uur kon de thuisploeg prima meekomen en wist zelfs op voorsprong te komen. Ook na een 2-1 voorsprong voor de ploeg uit Rhoon wist de derde klasser weer op gelijke hoogte te komen.

In de absolute slotfase ging het echter alsnog mis en wist sv Poortugaal de volledige winst naar zich toe te trekken door nog twee doelpunten te scoren.

Minstens zo spannend was het ook op het andere veld. Hier wist vv Pernis voor het eerst, en al na acht minuten te scoren maar een kwartier later kwam sv WCR met de gelijkmaker.

Toen bij een 2-2 stand sv WCR uitliep naar een 4-2 voorsprong leek de wedstrijd gespeeld maar het veerkrachtige vv Pernis wist met een derde treffer opnieuw een aansluitingstreffer te scoren. Nadat echter de thuisclub vlak voor tijd voor de vijfde keer het net vond was de wedstrijd gedaan.

De finale begint zaterdag a.s. om 15.00 uur op het terrein van sv Poortugaal. Op hetzelfde veld spelen vv Rhoon en vv Pernis om 12.30 uur de troostfinale om de derde plaats.

(Visited 265 times, 1 visits today)