sv Poortugaal – BVCB wedstrijd van de week bij ‘Albrandswaard Sport’ .

Sportvrienden,

Ik had vorige week beloofd dit keer weer een wat langere sportcolomn te schrijven, maar ondanks dat het wat beter gaat, is het voor mij nog niet mogelijk om erg lang achter de computer te zitten, vandaar ook nu weer een wat summiere uitgave. Hopelijk dat ik volgende week in mijn laatste colomn van 2019 de diverse clubs weer even wat uitgebreider de revue kan laten passeren

Nu beperk ik mij tot de wedstrijden van komend weekend.

Barendrecht moet daarvoor, in de 3de uitwedstrijd op rij, in de 3e Div. A op bezoek bij Excelsior’31 Gezien de huidige vorm waarin men verkeert zou dat zo wel weer eens 3 punten op kunnen leveren.

Voor Smidshoek in de Hfd. kl. A wordt het weer eens hoog tijd om wat puntjes te vergaren, iets wat dan in de thuiswedstrijd tegen DUNO zou moeten gebeuren. Het zou de winterstop er in elk geval wat plezieriger door maken.

Poortugaal kan zaterdag in de 1e kl. B thuis alleen van zichzelf verliezen tegen BVCB. Iets waar trainer Klomp hopelijk voor zal waken. Of dit zo is gaat Arie Korteweg voor ons bekijken in de wedstrijd van de week.

In de 3e kl. D staat er voor Rhoon een belangrijke uitwedstrijd op het programma tegen Vlotbrug. Wil men opstomen naar de middenmoot, zullen er absoluut punten gepakt moeten worden tegen een ploeg met dezelfde ambitie!

Rijnmond H. Sport gaat op bezoekt bij DVO’ 32, wat wel eens een lastig middagje op zou kunnen leveren. Alhoewel met de Hoogvlieters, weet je nooit!

Pernis is in de 4e kl. H al aan de winterstop begonnen, terwijl WCR nog een pittige thuiswedstrijd tegen koploper GOZ voor de boeg heeft.  We zijn benieuwd of de opmars van de geel/blauwen voortgezet kan worden richting de top!!! Oftewel hoe sterk zijn ze nu eigenlijk?

Meeuwenplaat moet in de zondag 2e kl. D ook weer eens punten gaan pakken om niet nu al in een uitzichtloze positie terecht te komen. Misschien is middenmoter Excelsior’ 20 hier thuis wel de uitgelezen tegenstander voor!

RWA komt in de 1e kl. C van het zaalkorfbal nog maar moeilijk op gang. Hopelijk gaat dat zaterdag in Voorthuizen tegen Spirit gebeuren, al was het maar om het huidige puntenaantal van 2 te verdubbelen!!

Nikantes gaat in de 4e kl. F in Harmelen tegen THOR uitmaken wie voorlopig bij de middenmoot aanhaakt en wie niet!

Spanning genoeg dus in dit laatste voltallige competitieweekend voor de winterstop!

Uiteraard zijn we daar als ‘Albrandswaard Sport’ tussen 14.00 en 17.00 uur weer uitgebreid bij. Langs de lijn met Arie en in de studio met presentator Dick v.d. Meer en technicus Jeroen van Dinther, die ook nog eens voor wat sfeervolle muziek zal zorgen!!

Fijne laatste uitzending van dit jaar gewenst!

Met sportieve groet,

Erwin de Jongh

(Visited 142 times, 1 visits today)