Stuurgroep vv Rhoon-WCR stapt uit overleg met gemeente Albrandswaard over nieuw sportcomplex

ALBRANDSWAARD – Omdat de gemeente in het overleg met de stuurgroep geen transparant en consequent beleid voert, hebben de besturen van beide verenigingen de stuurgroep gevraagd tot nader order uit het overleg voor een nieuw Sportcomplex aan de Omloopseweg te stappen.

Dit laten zij vandaag in een per mail verstuurde brief aan het college van B&W en de gemeenteraad van Albrandswaard weten. Oorspronkelijk heeft de gemeente aan de verenigingen het voorstel gedaan om ‘nieuw voor oud’ te vergoeden. Tijdens de laatste besprekingen werd volgens de brief een nieuw, voor de verenigingen uiterst nadelig voorstel gedaan. Nu zouden de clubs 2/3 an de verplaatsingskosten zelf moeten financieren. De gemeente biedt aan om misschien in het resterende deel te willen bijdragen.

Dit vinden de clubs ongehoord omdat het hier om een ‘gedwongen verplaatsing’ gaat en menen dat zij redelijkerwijs mogen verwachten dat de schade en kosten door de gemeente worden vergoed.

Alleen als de gemeente het oorspronkelijke voorstel gestand doet is de stuurgroep van de beide clubs bereid weer met de gemeente aan tafel te gaan.

Lees de hele brief op de website van de clubs: https://www.vvrhoon.nl/stuurgroep-vvrhoon-wcr-stapt-uit-overleg-met-gemeente-albrandswaard-inzake-nieuw-sportcomplex

(Visited 31 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *