Stout bouwt ‘Huis van Albrandswaard’

ALBRANDSWAARD – Bouwonderneming Stout gaat het ‘Huis van Albrandswaard’ bouwen. De gemeente Albrandswaard en Stout ondertekenden hiervoor een aannemingsovereenkomst.

Wethouder Mieke van Ginkel:,, Met deze overeenkomst zijn we weer een stap dichter bij de realisatie van het Huis van Albrandswaard. We hopen op een voorspoedig bouwproces.”

De start van de bouw is voorzien in het najaar van 2019. Het project duurt naar verwachting ruim een jaar. Alex van der Linden, projectleider bij Stout:,, Het nieuwe Huis van Albrandswaard wordt een bijzonder gebouw met veel specifieke details. Wij zijn ontzettend trots dat wij dit bijzondere en beeldbepalende project voor de gemeente Albrandswaard mogen realiseren.”

In het Huis van Albrandswaard krijgen het gemeentebestuur, het wijkteam, Stichting Welzijn Albrandswaard (SWA), een sport- en werkcafé en RTV Albrandswaard een plek. Het Huis van Albrandswaard verrijst naast de sporthal aan de Stationsstraat. De twee gebouwen worden met elkaar verbonden met een brug, waarin een sport- en werkcafé worden gehuisvest. Zie ook: www.albrandswaard.nl/huis-van-albrandswaard

(Visited 115 times, 1 visits today)