StichtingSPAL wandelt voor challenge

StichtingSPAL (Sportief ALbrandswaard) doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2020. Vanaf 10 september wandelen zij elke week samen met een groep deelnemers in de buurt. U bent van harte uitgenodigd om met hen mee te wandelen.

De Nationale Diabetes Challenge is een wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Vanwege de maatregelen rondom Corona wordt de editie van 2020 aangepast. Er wordt dit jaar gestart in september met extra aandacht op zaterdag 14 november 2020. Dan is het ook wereld diabetesdag.

Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

Op donderdag 10 september start de eerste wandeling. De organisatie houdtrekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. De RIVM richtlijnen worden aangehouden en men wandelt op 1,5 meter afstand van elkaar.

Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld u aan voor deze wandelingen door te mailen naar info@sportbalans.nl  of bellen naar 06-46226208.

Meer info op https://www.nationalediabeteschallenge.nl/spal-sportiefalbrandswaard/

(Visited 28 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *