Steun RTV Albrandswaard met SponsorKliks

In september is € 13.79 geregistreerd voor RTV Albrandswaard. Top als je hebt meegeklikt, vergeet voor je volgende online aankoop niet om te SponsorKlikken. We zijn nog niet terug op het niveau van voor corona, veel mensen moeten opnieuw aan SponsorKliks worden herinnerd. We kunnen jouw hulp nu gebruiken, zeker omdat de komende periode, met Black Friday, Sinterklaas en Kerst, weer heel veel online gekocht zal worden. Je kan helpen door SponsorKliks verder bekend te maken, door het te delen, bijvoorbeeld op social media, om de inkomsten van RTV Albrandswaard te vergroten.

Alvast bedankt namens RTV Albrandswaard.Hieronder zie je tekst en een afbeelding om te delen:In september is € 13.79 commissie bijgekomen op het SponsorKliks account van RTV Albrandswaard.Iedereen bedankt die heeft meegeholpen door te SponsorKlikken.  Met een simpele klik kan jij RTV Albrandswaard ook gratis sponsoren, het kost jou namelijk niets extra’s!

Kijk op deze link om alle deelnemende winkels te zien:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11381

Wil je zelf de transacties bekijken, dan kan je de SponsorKliks app downloaden of je aanmelden voor de nieuwsbrief op:
https://www.sponsorkliks.com/products/howdoesitwork-sk.php?club=11381

Hoe werkt gratis sponsoren?
Heel simpel, als jij via onderstaande link iets koopt, bijvoorbeeld bij Expedia, BOL, Thuisbezorgd of Coolblue, dan ontvangt RTV Albrandswaard geld van SponsorKliks. De link bevat namelijk een code om RTV Albrandswaard te herkennen en jij betaalt hetzelfde als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar “gratis sponsoren”. Je kan ook klikken op de SponsorKliks banner op onze website.
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11381

(Visited 44 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *