Steun actie voor Wapen van Poortugaal

Wat een geweldig jaar had moeten worden, werd een rampjaar. In 2020 is iedereen geraakt door de gevolgen van het Corona virus. De één in zijn vrijheden, de ander in zijn gezondheid, de derde in zijn onderneming (en daarmee financiën). Maar er zijn ook mensen die op alle drie de vlakken hard zijn getroffen.

Zo ook Kate Huizer en haar restaurant Het Wapen van Poortugaal. Wat een mooi jubileumjaar (20 jarig bestaan) had moeten worden werd het jaar van 2 lockdowns, maanden gedwongen sluiting en weinig perspectief. En ook in 2021 ziet het er nog niet veelbelovend uit. Want nu zo’n beetje de gehele middenstand weer opengaat, blijft de Horeca nog steeds zonder uitzicht en inmiddels letterlijk met lege handen; de reserves en spaargeld zijn echt wel op.

De Vrienden van Het Wapen van Poortugaal gaan echter niet bij de pakken neer zitten. Een clubje enthousiaste vaste klanten heeft besloten ‘De Vrienden van’ community te starten om zo het team van het Wapen van Poortugaal waar mogelijk te ondersteunen zodat zij alle energie kunnen steken in doen waar ze goed in zijn. En dat is heerlijke maaltijden verzorgen.

Inmiddels is er een steunactie opgezet om Kate, haar team en het restaurant niet alleen met bemoedigende woorden maar ook financieel te steunen. Via www.steunactie.nl vindt u de actie voor Het Wapen van Poortugaal waarvan de opbrengst volledig en direct bij Het Wapen van Poortugaal terecht komt.

(Visited 163 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *